Beskrivelse:
Deltageren kan vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om vindyrkning, vintyper og sensorik. Deltageren kan ud fra et givent virksomhedskoncept eller gastronomisk specialområde planlægge menuer og vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder, kultur/traditioner samt ud fra viden om oplevelse af vinens smag i sig selv.
 
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget som tjener/servitrice.
 
Mål
Deltageren kan vejlede gæster om valg af vin på baggrund af viden om vindyrkning, vintyper, fremstillingsmetoder og sensorik. Deltageren kan sammensætte menuer med hensyntagen til specielle ønsker og kunne sætte vine til. Deltageren kan ud fra et givent virksomhedskoncept og/eller gastronomisk specialområde planlægge menuer og vælge vine under hensyntagen til råvarer, gastronomiske produktionsmetoder og kultur/traditioner. Deltageren kan vejlede gæster under iagttagelse af deres kulturelle baggrund og spise- og drikkevaner. Deltageren kan sammensætte menuer med drikkevarer ud fra viden om oplevelse af vinens smag i sig selv og i forhold til mad.
 
Varighed
3 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.