Beskrivelse:
Uddannelsen giver kompetence til at vejlede og rådgive om sammensætning af kursus- og konferencemenu med tilhørende drikkevarer. Deltageren kan kommunikere med virksomhedens forskellige afdelinger for optimal planlægning og effektiv afvikling af konferencer samt indfri gæsters forventninger til indretningen af lokaler til forskellige arrangementer. Deltageren kan foretage afrydning samt følge op på arrangementet med hensyn til afregning og evaluering med gæsten
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på hoteller, konferencecentre, kroer samt herregårde og slotte m.fl., som udbyder konference.
 
Mål
Deltageren kan vejlede og rådgive om sammensætning af kursus- og konferencemenu med tilhørende drikkevarer. Deltageren kan skelne mellem arrangørens og deltagernes forventninger og behov ved planlægning og bestilling af konferencer. Deltageren kan kommunikere med virksomhedens forskellige afdelinger for optimal planlægning og effektiv afvikling af konferencer. Deltageren kan følge op på arrangementet med hensyn til afregning og evaluering med gæsten. Med udgangspunkt i virksomhedens koncept kan deltageren indfri gæsters forventninger til indretningen af lokaler til forskellige arrangementer. Deltageren kan klargøre til buffet, restaurant, selskabslokale og bar/café samt afgive bestilling på dekorationsopgave med passende blomster/frugt/grønt etc. hos blomsterhandler. Deltageren kan foretage afrydning. Deltageren kan vejlede ved betjening og anvendelse af almindelige AV-midler. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.
 
Varighed
3,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.