Beskrivelse:
På kurset får du den nødvendige viden, de rette redskaber og de praktiske færdigheder til at udarbejde og formidle vagtplan til kolleger i virksomheden. Du vil på kurset få tilstrækkelig indsigt i uddannelsesplaner og praktiknål for elever, så du kan medvirke ved vagtplanlægningen af elevens daglige opgaver.
 
Målgruppe:
Kurset er henvendt til medarbejdere inden for hoteller og restauranter, der har til opgave at medvirke ved planlægning og udarbejdelse vagtplaner
 
Mål:
Du kan det daglige arbejde på hotel og restaurant:- Lave vagtplaner med udgangspunkt i branchevejledninger, gældende regler og overenskomster, herunder særlige regler og forhold for elever.- Medvirke ved planlægningen af elevernes daglige arbejde ud fra elevens uddannelsesplan og praktikmål.- Formidle informationer vedrørende det daglige arbejde til medarbejderne samt sikre den nødvendige vidensdeling internt.
 
Varighed:
1 dag
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.