Forside > Oplev AMU

Kursisternes historier

Her kan du læse om forskellige AMU-kursisters oplevelse fra deres kurser. Du kan læse om alt fra Peter på svejsekursus til Michael på kursus i programmering og Jeanette på kursus i ledelse. Historierne afspejler de mange AMU-kurser og de mange forskellige personer, der tager et AMU-kursus. Læs med…

Til -pressen -graa


En god leder kan tackle den svære samtale

Dato: 22.05.2015
Frank har fået redskaber til at håndtere den svære samtale. Han er tidligere tillidsrepræsentant hos Danfoss og meget positivt overrasket over det faglige udbytte af det grundlæggende lederkursus.

Læs mere

Næste stop: Et svendebrev

Dato: 11.05.2015
Jytte og Bente kørt bus i 22 år, men har været ufaglærte buschauffører i den tid, de har siddet bag rattet. De kører liftbusser for skolebørn og ældre med specielle behov og har nu kurs mod et svendebrev.

Læs mere

Svejser med rejsefeber

Dato: 08.05.2015
Jørgen er rejsemontør og kommer spændende steder med sit arbejde, men en gang hvert tredje år kan man finde ham i en svejsekabine på en AMU-skole i Esbjerg.

Læs mere

Milan skifter karriere med AMU

Dato: 30.03.2015
Milan er en af dem, der gør brug af sin ret til op til 6 ugers uddannelse som ledig. Han er tømrer, men er ved at efteruddanne sig inden for overfladebehandling på AMU-Vest.

Læs mere

Jesper vil arbejde offshore

Dato: 25.03.2015
Jesper Kristensen mener ikke, at der er en fremtid for ham som tømrer, når han dagligt skal konkurrere med lavtlønnede østeuropæere. Derfor valgte han at efteruddanne sig til offshore.

Læs mere
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)