Forside > Til virksomheder

Dit værktøj til efteruddannelse af medarbejderne

amukurs.dk giver overblik over de mere end 3.000 kurser, herunder garantikurser, der udbydes.

På amukurs.dk kan I søge jer frem til konkrete kurser, eller I kan gå på opdagelse i de fem indgange og tilhørende kategorier.
 

Kursuskalender 

Når I har fundet de relevante kurser, kan I udskrive en kursuskalender. I kursuskalenderen kan I få overblik over, hvor og hvornår kurserne afholdes. I udskriver en kursuskalender ved at klikke på "Vis kursuskalender" i højre side, når I har fundet kurserne.


Min Profil for virksomheder

Med et medarbejdersignatur kan I logge ind på Min Profil, hvor I vil få overblik over jeres medarbejderes tilmeldte og gennemførte AMU-kurser samt gennemførte erhvervsuddannelser.

På Min Profil kan I også selv sammensætte lige det kursusforløb, som I står og mangler i virksomheden. Til sidst kan I vælge at matche en bestemt gruppe af medarbejdere med det eller de kursusforløb, I selv har defineret. På den måde får I hurtigt indblik i, hvilke medarbejdere der har taget hvilke kurser.

Bemærk venligst, at I kun kan se medarbejdernes data, hvis de tidligere har været logget ind og eksplicit givet jer tilladelse ved at indtaste virksomhedens CVR-nummer.