Ajourføring mejeriteknologi

Deltageren kan anvende den nyeste viden inden for mejeriteknologi til forbedret produktion i mejeriet.

Uddannelsen retter sig mod faglærte og ufaglærte i mejeriindustrien, der arbejder med produktion af mejeriprodukter, eller som måtte ønske at arbejde inden for dette område.

Deltageren kan med udgangspunkt i allerede kendte produktionsmetoder anvende den nyeste viden inden for mejeriteknologi til forbedring af produktionen i mejeriet. Deltageren kan omsætte nyeste regler og standarder samt viden og ideer fra andre mejerier til forbedret produktion i mejeriet.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.