Anretning og servering er et enkeltfag fra serviceassistentuddannelsen. Du lærer om hygiejne, ernæring, anretning og servering samt brug af maskiner.
Faget henvender sig til personer, der har eller søger arbejde inden for serviceområdet.
Målet med faget er, at du:-kender til de levnedmiddelbårnde sygdomme, deres årsag og udbredelse-kender til mikroorganismernes forekomst, vækst og udbredelse og kan arbejde hygiejnisk med tilberedning, opbevaring, anretning og servering under overholdelse af lovgivningens bestemmelser om tilvirkning af levnedsmidler og egenkontrol-kan anrette og servere mad-kender til ernæringsprincipper og almindelige diæter-kan anvende de til arbejdet tilknyttede maskiner, fx mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine m.v.
Målet med faget er, at du:
kender til de levnedmiddelbårnde sygdomme, deres årsag og udbredelse
kender til mikroorganismernes forekomst, vækst og udbredelse og kan arbejde hygiejnisk med tilberedning, opbevaring, anretning og servering under overholdelse af lovgivningens bestemmelser om tilvirkning af levnedsmidler og egenkontrol
kan anrette og servere mad
kender til ernæringsprincipper og almindelige diæter
kan anvende de til arbejdet tilknyttede maskiner, fx mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine m.v.
Teksten er opstillet med hjælp fra AI
Pris: 1.526 kr.
Fag nr. 31190D
Næste startdato:
Varighed:7 dage
Kursuskatalog
Favorit
Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.
Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset
Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.