Målet er, at du i tilknytning til menuen kan præsentere after dinner-specialiteter.Du kan klargøre og servere i bar og café.Du kan fremstille alle almindeligt forekommende drinks.Du kan arbejde med høj hygiejnisk standard.Du kan præsentere udvalg inden for kaffe og the med tilhørende spiritus.Du kan foretage afregning.Du kan yde gæster service, herunder 1) få gæsten til at føle sig velkommen 2) vise, at der er tid til gæsten og interesse for hans eller hendes velvære 3) vise vilje til at efterkomme gæsters ønsker om ændringer4) afhjælpe misforståelser efter parolen 'Gæsten har altid ret'.Du kan anvende kommunikationsteorier, ræsentationsteknikker og retorik samt salgsfremmende teknikker.Du kan betjene gæster korrekt med pli, diskretion og situationsfornemmelse, og du kan yde gæster betjening, som opleves personlig og nærværende.Du kan give gæster en ekstra oplevelse og samtidig adskille profession og person med henblik på bevarelse af den personlige integritet.