Behandlingsspecifikation til vådlakering

På kurset lærer du at udarbejde behandlingsspecifikation for vådlakering med 1 og 2-komponent malingstyper samt udføre den specificerede overfladebehandling på et emne og dokumentere denne.

Uddannelsen retter sig mod personer, som enten arbejder i virksomheder, som udfører industriel overfladebehandling eller som søger job inden for industriel overfladebehandling. Uddannelsen retter sig også mod personer som ønsker at gennemføre erhvervsuddannelsen til overfladebehandler. I kurset indgår arbejde med epoxy-holdige pulvertyper, og det er derfor en forudsætning for deltagelse i kurset, at deltageren forud for kurset har taget certifikatuddannelsen "personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater".

Deltageren kan efter endt kursus udarbejde behandlingsspecifikation for vådlakering med 1 og 2-komponent malingstyper samt udføre den specificerede overfladebehandling på et emne og dokumentere denne.   Deltageren kan efter gennemførelse af kurset: ·  udarbejde en behandlingsspecifikation for vådlakering med 1 og 2-komponent malingstyper på baggrund af viden om korrosionsklasser, tekniske datablade og kundekrav ·  vælge og anvende relevant kemiske og mekaniske forbehandlingsmetoder samt udføre korrekt dokumentation af den anvendte forbehandling ·  klargøre, vedligeholde og rengøre udstyr til vådlakering ·  påføre gængse 1 og 2-komponent luft- og ovntørrende malingstyper til en specificeret lagtykkelse under iagttagelse af gældende miljø- og sikkerhedsbestemmelser ·  udføre og dokumentere at en overfladebehandling udført i vådlakering og tilhørende kvalitetskontrol er udført efter forskrifterne ·  anvende og vedligeholde mekaniske måleværktøjer og elektroniske instrumenter til kvalitetskontrol af en færdig overfladebehandling
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).