Brancheintroduktion: Hotel, restaurant og café

Med kurset introduceres du bredt til arbejdet på hotel, restaurant og café. Du opnår grundlæggende viden om gæstekommunikation, gæstebetjening og fødevarehygiejne. Desuden opnår du grundlæggende færdighed i tilberedning og servering af enkle retter og drikke.

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at arbejde eller netop er begyndt at arbejde på Hotel, restaurant eller café.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- På et grundlæggende niveau at beskrive arbejdet på hotel, restaurant og café ud fra følgende nøglebegreber: Arbejdstilrettelæggelse, sikkerhed, arbejdsmiljø, hygiejne, gæstebetjening og samarbejde.- På et grundlæggende niveau at beskrive principper for god fødevarehygiejne, herunder betydningen af egenkontrol og fødevaresikkerhed.- På et grundlæggende niveau at beskrive udvalgte kommunikationsteknikker, der har fokus på gæstebetjening og arbejdsmiljø.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At deltage i grundlæggende fødevareproduktion, der inkluderer nøgleprocesser for tilberedning af mad.- På et grundlæggende niveau at yde en positiv og imødekommende gæstebetjening.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).