Brugeren i centrum som medhjælper

Du lærer at inddrage brugeren i dit daglige arbejde med madlavning, kostplanlægning, etc. Faget er et enkeltfag fra ernæringsassistentuddannelsen.

Faget henvender sig til faglærte og ikke-faglærte medarbejdere, der beskæftiger sig med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Du lærer:* at anvende kommunikationsteorier som et led til at motivere brugeren i de daglige arbejdsopgaver. * selvstændigt at planlægge og gennemføre vejledningsopgaver inden for kostområdet. * at inddrage maden i det pædagogiske arbejde i dalog med brugeren. 4 Eleven kan analysere brugerens behov og indgå som en aktiv støtte og vejleder både i hverdagen og ved en kostomlægning. * om tværfagligt samarbejde * at skabe rammer, der fremmer brugerindflydelse og service.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.