Brugerens hjem i leve-bomiljøer

Du lærer om at integrere dit faglige felt i arbejdet med forskellige brugergrupper. Faget er et enkeltfag fra ernæringsassistentuddannelsen.

Faget henvender sig til faglærte og ikke-faglærte medarbejdere, der beskæftiger sig med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner og lignende.

Du lærer:* om relevante sygdomme, der ikke er kostrelaterede og kan observere disse målrettet i forhold til brugerens adfærd. * at handle under hensyn til etik og moral, og i de daglige arbejdsopgaver at tage udgangspunkt i brugerens kulturelle baggrund. * at handle ud fra brugerens tankegang, behov og trivsel både fysisk og psykisk. * at udføre generelle forflytningsopgaver. * at udarbejde hygiejneregler for brugere, der er medarbejdere ved den praktiske madlavning.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.