Diæt- og allergivenligt brød

På kurset lærer du at fremstille velsmagende diæt- og allergivenligt brød ud fra viden om de mest udbredte allergier og livsstilssygdomme. Du lærer at udvælge og kvalitetsvurdere egnede råvarer og arbejde med disse med henblik på en færdig brødproduktion. Du lærer derudover at informere om ingredienser i diæt- og allergivenligt brød til kunder og egenkontrol.

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med brødfremstilling i bagerier, konditorier, hotel- og restaurantkøkkener m.fl., og som ønsker at erhverve sig specifikke kompetencer udi produktion af diæt- og allergivenligt brød.

Deltageren kan fremstille diæt- og allergivenligt brød, både småbrød og store brød, ud fra viden om de mest udbredte allergier og livsstilssygdomme.Deltageren kan udvælge og kvalitetsvurdere egnede råvarer og anvende korrekte ælte- og hævemetoder til produktion af velsmagende diæt- og allergivenligt brød.Deltageren kan kvalitetsvurdere egne brød i forhold til diæt og fødevareallergi. Deltageren kan informere om ingredienser i diæt- og allergivenligt brød til kunder og egenkontrol i henhold til lovgivning om allergener.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).