Digitalisering i produktionen 1

På dette kursus lærer du at anvende programmer og Apps ved digitalisering i produktionen, samt agere korrekt med sikker håndtering af filer og data på PCer, tablet, mobil mv. Du lærer også om industri 4.0/5.0 og grøn omstilling med tilhørende fremtidige digitaliserede arbejdsgange/-funktioner i produktionen.

Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte operatører, der arbejder med eller søger job inden for industriel produktion med interesse/behov for at opnå grundlæggende viden om programmer og håndtere filer og data sikkert på PCer, tablet, mobil mv. ved digitalisering i produktionen.

Efter gennemført kursus har du en grundlæggende viden om:Digitalisering ved industri 4.0/5.0 og grøn omstilling i industrien med tilhørende fremtidige digitaliserede arbejdsgange/-funktioner i produktionen.Digitale enheder såsom PCer, tablet, mobil mv. der anvendes ved digitalisering i produktionen.Data netværk Internet og intranet i industrien med tilhørende risici og sikkerhed.Efter gennemført kursus kan du på grundlæggende niveau:Indgå i kommende digitaliseret produktion ved industri 4.0/5.0 og grøn omstilling i industrien.Agere korrekt med sikker håndtering af filer og data ved digitalisering i produktion.Gennemføre produktionen ved anvendelse af gængse programmer og Apps i relation til produktion, kommunikation, videnssøgning og -deling på de tilhørende digitale enheder ved digitalisering i produktionen.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).