Digitalisering i produktionen 2

På dette kursus lærer du at opsamle, behandle, validere og gemme data. Du bliver introduceret til virtuelle møder, ERP systemer og forskellige digitale enheder som f.eks. PCer, tablets, scannere og operatørpaneler. Du lærer at udvise sikker digital adfærd og ajourføre SOP.

Ufaglærte og faglærte som arbejder i produktionsindustrien og som har brug for en grundlæggende introduktion til anvendelse af digitale enheder, programmer og digitale kommunikation, i forbindelse med produktionsstyring. Det anbefales desuden at deltageren har grundlæggende kendskab til digitalisering i produktion på niveau svarende til digitalisering i produktionen 1 eller tilsvarende.

Efter gennemført kursus har du:· Grundlæggende viden om, hvordan produktionsdata bliver opsamlet, valideret, lagret, behandlet og anvendt i en automatiseret industriel produktion, herunder datastrømme. · Kendskab til betydningen af registrering af produktionsdata. · Kendskab til ERP-system. · Kendskab til virtuelle mødeformer som anvendes i produktionen. Efter gennemført kursus kan du:· Anvende virksomhedens digitale enheder fx pc, smartphone, tablet, scannere, terminaler og operatørpaneler som et naturligt værktøj i din jobfunktion som produktionsmedarbejder i industrien. · Udvise sikker digital adfærd. · Registrere og dokumentere produktionsdata. · Anvende og deltage i ajourføring af Standard Operation Procedures (SOP) eller tilsvarende. · Anvende relevant tidsregistrering i forbindelse med produktionen. · Finde og læse relevante sikkerheds-, miljø- og kvalitetsforskrifter.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).