Elevator 2

Elevator 2 er et enkeltfag fra Automatik og procesuddannelsen. Faget giver kendskab til elevatorteknik og forudsætninger for at medvirke ved eftersyn og vedligehold af elevatorer, bl.a. moderniseringer og ombygninger af bestående anlæg.

Faget henvender sig til personer, som arbejder eller gerne vil arbejde inden for automatikbranchen med elevatorer.

Du får forudsætninger for at medvirke ved eftersyn og vedligehold af elevatorer, herunder modernisere og ombygge bestående elevatoranlæg.Du får viden om gældende love og bekendtgørelser og om de særlige krav, der stilles til sikkerhed og miljø ved arbejde inden for elevatorbranchen.Du lærer at kontrollere elevatorers, rulletrappers og -fortoves elektriske og mekaniske opbygning.Desuden lærer du systematisk at fejlsøge og fejlrette på elektriske, elektroniske, mekaniske og hydrauliske komponenter, som anvendes inden for elevatorbranchen.Du får forudsætninger for at idriftsætte elevatorer og rulletrapper og -fortove efter gældende normer samt sikkerheds- og miljømæssige krav.Desuden lærer du at foretage et samlet eftersyn af tovbåren elevator, hydraulisk elevator, rulletrapper og -fortove efter gældende bestemmelser.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk