Fjernvarme - introduktion

Fjernvarme er den mest brugte varmekilde i danske husstande, og udbredelsen er stadig i gang. Mange husejere skifter fra olie- eller gasfyr til fjernvarme, og det er med til at sikre grøn omstilling. På kurset får du en grundlæggende forståelse for fjernvarmeanlæg og -installationer. Søgeord: Fjernvarme, fjernvarmesystem, grøn omstilling, fjernvarmeinstallation, energioptimering, FJR-certifikat, energikilde, energistyring, varmestyring

Delmål A er rettet mod personer uden forudgående faglige forudsætninger. Delmål B er rettet mod personer, der har gennemført delmål A, samt faglærte vvs-uddannede.

Efter kurset har deltageren en grundlæggende forståelse for fjernvarmeanlæg og -installationer. Det betyder:Deltageren har kendskab til opbygning, funktion og drift af fjernvarmesystemer.Deltageren udfører mindre aflæsningsopgaver på fjernvarmeinstallationer i mindre ejendomme. Deltageren kan sikre, at fjernvarmeinstallationer i mindre ejendomme fungerer optimalt.

Dette kursus er opdelt i delmål. Kurserne kan derfor tages enkeltvis og uafhængigt af andre kurser. Delmålskurser kan også kombineres med andre kurser. På den måde er der mulighed for at sammensætte et fleksibelt og individuelt kursusforløb, som er tilpasset virksomhedens og medarbejderens behov.

Fjernvarme - introduktion Total varighed: 3 dage
- Kendskab til fjernvarmeinstallationer Varighed: 2 dage
- Optimal funktion af fjernvarmeinstallationer Varighed: 1 dag
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).

Vvs-branchens Kompetenceudviklingsfond

Vvs-branchens Kompetenceudviklingsfond yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere, der omfattet af VVS-overenskomsten eller VVS-fagets funktionæroverenskomst mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.