Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i samarbejde med kolleger at præsentere retter/menuer på en måde, som understøtter virksomhedens atmosfære og koncept og sikrer gæstens positive helhedsoplevelse.

Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der optræder i værtsrollen og gæsteforklarer virksomhedens menuer. Kurset er udviklet til kursister, der har taget 20812 Det gode værtskab i gæstebetjeningen 1, eller har tilsvarende viden og færdigheder.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for betydningen af begreberne "værtskab" og "service", samt sætte mål for egen rolle som vært.- At redegøre for, hvordan man som vært/gastronom afdækker gæsternes ønsker og forventninger.- Ud fra en gastronomfaglig viden at præsentere menuen, herunder tilberedning og råvarer.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At gæsteforklare retter/menuer på en måde, som understøtter virksomhedens atmosfære og koncept.- At mestre rollen som vært og sikre gæsten en positiv helhedsoplevelse.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).