Grundlæggende kostberegning

Med kurset opnår du viden, som gør dig i stand til at beregne indhold af energigivende stoffer. Ud fra sundhedsmyndighedernes anbefalinger opnår du færdighed i at vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til målgrupper inden for normalkostområdet.

Kurset retter sig mod ikke faglærte der skal arbejde med eller ønsker at arbejde med kostberegning i storkøkkener, på hospitaler, kantiner eller lign.

Du opnår viden der gør dig i stand til:- At beregne madens indhold af energigivende stoffer.- At beskrive sundhedsmyndighedernes anbefalinger af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At vurdere madens indhold af energigivende stoffer, vitaminer og mineraler til forskellige målgrupper inden for normalkostområdet.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op