Grundlæggende skadeservicearbejde modul 2

Deltageren kan vurdere behovet for akutindsats og kan udføre forskellige job funktioner. Kan udføre skade dokumentation med billeder og udarbejde elektroniske sagsrapporter.

Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod personer der arbejder med skadeservice og har gennemført uddannelsen Grundlæggende skadeservicearbejde modul 1

Efter endt uddannelse kan deltageren: I forbindelse med akutindsats og skadedokumentation kende betydningen af en akutindsats kende betydningen af en korrekt sagsdokumentation i forhold til parterne i en skadesag følge vejledning om følgeskadebekæmpelse skelne mellem forskellige typer af forsikringer, herunder  tage hensyn til forskellige forsikringsselskabers krav til sagsdokumentation håndtere forskellige skadeserviceopgaver professionelt udvise hensigtsmæssig adfærd i forhold til skadelidte, involverede aktører og skadens art    I forbindelse med skadedokumentation dokumentere med billeder beskrive skadeårsag og skadeomfang lave elektroniske sagsrapporter om forskellige typer af skader I forbindelse med at stoppe følgeskaden vurdere behovet for en akutindsats skelne mellem forskellige skadetyper og konsekvenser herafredde værdier og sikre værdigenstande forebygge følgeskader, herunder skimmelvækst I forbindelse med en akutindsats ved forskellige skadetyper udføre forskellige jobfunktioner, herunder sikre skadede bygninger, udføre forskellige former for afdækninger, vurdere risiko for korrosion og udføre kloridmålinger, opsugning af vand, opsætte affugter og iværksætte, affugtning, arbejde med fugtmålingsudstyr, foretage nødrengøring, redning af løsøre, opklodsning, akut nedpakning, hjemtagelse og registrering af løsøre og      foretage akut tøjvask I forbindelse med udførelsen af en akutindsats arbejde med fokus på arbejdsmiljøet, herunder risikovurdere skadested, tage udgangspunkt i APV på opgaven,sikre adgangsveje, sikre egen og andres sikkerhed, vurdere sikkerheden i en skadet bygning, anvende værnemidler      anvende hensigtsmæssig ergonomi, anvende stiger sikkert

Dette kursus er opdelt i delmål. Kurserne kan derfor tages enkeltvis og uafhængigt af andre kurser. Delmålskurser kan også kombineres med andre kurser. På den måde er der mulighed for at sammensætte et fleksibelt og individuelt kursusforløb, som er tilpasset virksomhedens og medarbejderens behov.

Grundlæggende skadeservicearbejde modul 2 Total varighed: 5 dage
- Skadestedet og skadedokumentation Varighed: 2 dage
- Følgeskadestop og akutindsats Varighed: 3 dage
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).