Håndtering med industrirobotter for operatører

På dette kursus lærer du at håndtere en industrirobot i et automatiseret produktionsforløb. Du lærer også at fremstille enkle håndterings- og palleteringsprogrammer og vurdere, om de opfylder den ønskede funktion, samt oprette array/felter til palletering og anvende relative bevægelser, herunder palletering med forud definerede positioner.

Kurset er primært udviklet til operatører, som arbejder eller søger beskæftigelse i virksomheder, hvor der anvendes industrirobotter og som i forvejen har viden om industrirobotters opbygning, funktioner, bevægelsesmønstre og anvendelsesområder i industriel produktion.

Efter gennemført kursus kan du:· Udføre håndtering med en industrirobot med relevant periferiudstyr i forbindelse med et automatiseret produktionsforløb. · Oprette array/felter til palletering. · Udføre arbejdet i overensstemmelse med relevante krav og procedurer for sikkerhed og kvalitet. · Selvstændigt fremstille enkle håndterings- og palleteringsprogrammer og vurdere, om programmerne opfylder den ønskede funktion samt herunder vurdere kvalitet i henhold til kravspecifikation. · Anvende relative bevægelser, herunder palletering med forud definerede positioner. · Udføre arbejdet i overensstemmelse med relevante krav og procedurer for sikkerhed og kvalitet.

Dette kursus er opdelt i delmål. Kurserne kan derfor tages enkeltvis og uafhængigt af andre kurser. Delmålskurser kan også kombineres med andre kurser. På den måde er der mulighed for at sammensætte et fleksibelt og individuelt kursusforløb, som er tilpasset virksomhedens og medarbejderens behov.

Håndtering med industrirobotter for operatører Total varighed: 5 dage
- Håndtering med industrirobotter for operatører 1 Varighed: 2 dage
- Håndtering med industrirobotter for operatører 2 Varighed: 3 dage
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).