Hygiejnefokuseret servering & service i restaurant

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til sammen med kollegaer at identificere og begrænse risikoen for smittespredning i restauranten eller i cafeen på baggrund af de aktuelt gældende retningslinjer på området.

Kurset retter sig mod faglærte og ikke-faglærte, som har erfaring med at arbejde med servicering af gæster i restaurant, café eller lignende.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man søger informationer om særlige retningslinjer for begrænsning af smittespredningPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At identificere og begrænse risiko for smittespredning i restaurant, café eller lignende.- At formidle gældende retningslinjer til kolleger.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).