IoT i inst.branchen 2 - sammenkobling af systemer

Uddannelsen retter sig mod personer med en elektriker- eller vvs-energiuddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer om IOT-systemer til tekniske installationer. Det forudsættes ved kursusstart, at man har gennemført 49702 IoT i el-branchen - introduktion eller 49703 49703 IoT i vvs-branchen - introduktion eller har tilsvarende kompetencer

Efter kurset kan deltageren anvende avancerede IoT-sensorer og sammenkoble tekniske IoT-installationer. Det betyder: Deltageren har kendskab til avancerede IoT-sensorer, der er relevante for tekniske installationer såsom indeklimamålere, modbus-transmitter og lysstyring.Deltageren har viden om relevante netværksservere, herunder opbygning af IoT-netværk, konkrete erfaringer med IoT-netværk og eksempler på simple styringsfunktioner. Deltageren kan anvende avancerede sensorer og sammenkoble flere tekniske IoT-installationer på tværs af el- og vvs-fagene.Deltageren kan foretage systematisk dataopsamling fra IoT-installationer og kan sammenholde data fra forskellige installationer og anvende disse til at opfylde kundebehov, fx gennem visualisering af data, sammenstilling af forskellige typer data.Deltageren har forståelse for, hvordan dataopsamling og sammenkobling af systemer påvirker andre dele, fx batterilevetiden på anvendte sensorer.Deltageren kan anvende sin viden til at sammensætte og udvikle simple IoT-løsninger til pilotprojekter og testprojekter.Deltageren kan kommunikere fordelene af IoT-løsninger til kunden.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

El-Branchens Kompetenceudviklingsfond

El-Branchens Kompetenceudviklingsfond yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere, der er omfattet af elektrikeroverenskomsten eller funktionæroverenskomsten mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Vvs-branchens Kompetenceudviklingsfond

Vvs-branchens Kompetenceudviklingsfond yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere, der omfattet af VVS-overenskomsten eller VVS-fagets funktionæroverenskomst mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.