Jobinstruktion, oplæring af produktionsmedarbejder

Kurset fokuserer på struktureret jobtræning. Du lærer, hvordan du oplærer en kollega ved hjælp af teknikker for sidemandsoplæring. Du bliver introduceret til de 4 basale trin for oplæring.

Personer, der enten er faglærte eller ufaglærte har adgang til uddannelsen.

Efter gennemført kursus har du:· På et basalt niveau kendskab til en metode for sidemandsoplæring, herunder hvordan man planlægger træning (træningstidsplanen), hvordan man laver jobopdelinger, hvordan man forbereder sig inden man instruerer efter 4-trins metoden A) forbered medarbejderen, B) præsenter jobbet, C) afprøv jobbet og D) opfølgning. · Forståelse for principperne for en jobinstruktion og anvendelse af en struktureret on-the-job-training. Efter gennemført kursus kan du:· Udøve sidemandsoplæring i en produktion. · Tilrettelægge et træningsprogram. · Lave jobopdelinger. · Instruere efter 4-trinsmetoden. · Selvstændigt drive den fortløbende træning og kontinuerligt fremsætte forbedringsforslag ved hjælp af viden om teknikker inden for sidemandsoplæring og trinmetoden.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).