Måltidsplanlægning 1

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider ud fra en måltidsplanlægning, hvor du tager hensyn til bl.a.: fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og forskellige målgrupper og madkulturer.

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At redegøre for, hvordan man ud fra viden om madkultur, fødevarer, sæson, tilberedningsmetoder og sensorik planlægger varierede, varme og kolde måltider til forskellige målgrupper, herunder borgere med anden kulturel baggrund.  På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At tilberede og anrette varierede varme og kolde måltider og måltidskomponenter ud fra måltidsplanlægningen.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op