Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider ud fra en fagligt dokumenteret måltidsplanlægning, hvor du tager hensyn til bl.a.: viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, produktionsflow og produktionskapacitet.
Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for, hvordan man udarbejder faglig dokumentation i relation til måltidsplanlægning.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge varierede varme og kolde måltider til forskellige målgrupper ud fra viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, og produktionsflow- og kapacitet.
Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man udarbejder faglig dokumentation i relation til måltidsplanlægning.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge varierede varme og kolde måltider til forskellige målgrupper ud fra viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, og produktionsflow- og kapacitet.
Teksten er opstillet med hjælp fra AI
Pris: 2.398 kr.
Fag nr. 20886-
Næste startdato: 2. feb 2026
Varighed:2 dage
Kursuskatalog
Favorit
Skoler som kan udbyde kurset
Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.
CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster