Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 2

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til producere diæter i små portioner, hvor måltidet har en høj energitæthed og gør brug af relevante specialprodukter.

Kurset retter sig mod faglærte, der har et ønske om at lære mere om planlægning og tilberedning af retter til småtspisende og som skal arbejde med planlægning og tilberedning af måltider til småtspisende. Ikke-faglærte bør inden kurset have opnået færdigheder svarende til kurset 20867 Måltidsplanlægning og tilberedning: Småtspisende 1

Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At redegøre for principper for kost til småtspisende- At vurdere, hvilke specialprodukter, der kan anvendes til kostformenPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At planlægge og producere energitætte måltider i små portioner med fokus på sensorik- At tilberede og anrette kolde og varme måltider med forskellige former for modificeret konsistens

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op