Måltidsudvikling: Strategi og brugerkommunikation

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i din rolle som vært at skabe en professionel og positiv måltidstemning, som du sammen med kollegaer og medarbejdere til stadighed udvikler på baggrund af feedback fra gæster.

Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med eller ønsker at arbejde med udvikling af kommunikationsstrategier i værtsrollen.

Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.- At udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugeren.- At inspirere kollegaer og medarbejdere til at deltage i udviklingen.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:  - At anvende værtskab og egen værtsrolle til at skabe en professionel og positiv måltidsstemning.- At anvende køkkenets kommunikationsstrategi.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op