Mellemmåltider til ældre

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og tilberede mellemmåltider til ældre, med særlig fokus på ældregruppens ernæringsbehov og præferencer.

Kurset retter sig mod faglærte og ikke-faglærte med erfaring og kompetence inden for tilberedning af måltider, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Du opnår viden der gør dig i stand til:- At redegøre for sammensætningen af mellemmåltider, der matcher ældres ernæringsbehov- At redegøre for valg af råvarer, der lever op til ældres særlige behov og præferencerPå baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At planlægge og fremstille mellemmåltider ud fra ældres ernæringsbehov, præferencer og andre behov.- At tilberede mellemmåltider til ældre til forskellige tidspunkter på dagen.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op