Økologisk planlægning og produktion i cafeteria

Økologisk planlægning og produktion i cafeteria er et enkeltfag fra uddannelsen til Gastronom. Faget giver viden om fremstilling af cafeteriamad på basis af økologiske råvarer.

Faget henvender sig til personer, der arbejder med eller gerne vil arbejde med fremstilling af cafeteriamad på basis af økologiske råvarer.

Målet er, at du - ved hjælp af økologiske råvarer - rutinemæssigt og kreativt kan tilberede, udportionere og anrette de varme, lune og kolde anretninger samt fastfood, som almindeligt forekommer i cafeteriaer.Du kan emballere økologiske retter, der sælges 'ud af huset'.Du kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.Du kan vælge leverandører og alternative råvarer i forhold til udbud og økonomi.Du kan udøve 'grøn' markedsføring.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op