Planlægning og tilberedning af måltider til børn

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge og tilberede måltider til børn på en måde, hvor børnene inddrages aktivt i tilberedningen og stimuleres til at spise sundt og smage ny mad, som bygger på grundlæggende ernæringsprincipper for børnegruppen.

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at opnå viden om og færdigheder i at planlægge og tilberede måltider til børn.

Du opnår viden der gør dig i stand til:- At beskrive de grundlæggende ernæringsprincipper for børn.- At vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn. På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge måltider på et grundlæggende niveau, under hensyntagen til ernæring, økologi og råvarer.- At planlægge madproduktionen på et grundlæggende niveau, så børn naturligt kan medvirke ved køkkenaktiviteterne.- At fremstille sund mad til børn på forskellige alderstrin.- At fremstille måltider, der stimulerer børns lyst til at spise sundt og smage ny mad.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op