Råvareanalyse og udnyttelse af råvarer

Efter endt uddannelse har deltageren: Viden om mælk som råvarer og vigtigheden af mælkens kvalitet i kæden fra landmand til mejeri. Kendskab til sensorisk bedømmelse og deltageren vil være i stand til at identificere relevante smagsfejl i mælken. Viden om analysemetoder af råvarer inden for mejerindustrien samt kendskab til vigtigheden af de korrekte metoder og kalibrering af måleudstyr Kendskab til, hvordan man mest optimalt kan udnytte forskellige råvarer og derigennem optimere forskellige mejeriprodukter på den bedst mulige måde fx via tilsætninger eller filtreringsprocesser.

Amu-uddannelsen retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, som arbejder med produktion af mejeriprodukter i mejeriindustrien eller som ønsker at komme til at arbejde inden for området.

Deltageren skal have viden om basale metoder og normer inden for fagområdet. Deltageren skal kunne udføre praktiske arbejdsopgaver inden for faget og tage ansvar for afgrænsede arbejdsprocesser

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.