Rullede deje - Bager

Faget giver dig teknik til at håndtere rullede deje og fx fremstille wienerbrød, kager, butterdej og andet rullet bagværk.

Faget henvender sig til medarbejdere, der vil have kompetencer til at fremstille friske og frosne produkter af indrullede deje med smør, margarine, fyld og indlægsmasser.

Du kan fremstille fyld og indlægsmasser til rullet bagværk.Du kan fremstille et sortiment inden for halv- og helfabrikata til flødekager, tærter og forretter samt andre specialiteter.Du kan fremstille store og små wienerbrødstyper. Du kan fremstille forskellige typer morgenbrød af rullede deje.Du kan fremstille butterdej til halvfabrikata samt tilbehør til mad.Du kan fremstille rullede produkter til køl og frost, og du kan beherske indfrysning, optøning, raskning, udbagning, glasering og relevante dekorationsmetoder.Du kan anvende gængse produkter til indrulning som smør, margarine etc.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.