Salg i madproduktionen

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udarbejde en markedsføringsstrategi, der tager højde for forskellige målgruppers særlige behov og efterspørgsel. Og du bliver i stand til at knytte konkrete markedsføringsværkøjer op denne strategi. Endelig får du også på kurset kendskab til markedsføringsloven og dens praktiske betydning for markedsføring og salg.

Kurset retter sig mod faglærte ernæringsassistenter, der har erfaring i branchen og som ønsker mere viden om salg og markedsføring relateret til madproduktion.

Du opnår viden, der gør dig i stand til:- At beskrive forskellige målgrupper og hvordan man udøver målrettet salg til de forskellige målgrupper.- At forklare grundprincipperne i markedsføringsloven og hvordan det påvirker en salgsproces.At forklare fordele og ulemper ved brug af forskellige markedsføringsmetoder relateret til madproduktion.- At udarbejde en strategi til markedsføring inden for madproduktion.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende værktøjer til markedsføring med henblik på at fremme salg af køkkenets madproduktion.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op