Skilning og udskylning af ferske krustarme

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på et urutineret niveau at rundskille, affedte, afskære, oplukke og udskylle krustarme. Du lærer at udføre arbejdet ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt og efterleve basale fødevaresikkerhedsregler. Indholdet i kurset svarer til dele af erhvervsuddannelsens grundforløb 2.

Kurset retter sig mod ikke faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med skilning og udskylning af krustarme.

Du opnår viden der gør dig i stand til:- At beskrive de arbejds- og produktbeskrivelser, der gælder ved skilning og udskylning af krustarme.- At beskrive hvordan man udvælger, anvender og vedligeholder arbejdsstation og værktøj ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.- At beskrive basale regler for fødevaresikkerhed i arbejdet som tarmtekniker, herunder hygiejne, normer og ergonomi.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At udvælge, vedligeholde og anvende arbejdsstation og det værktøj, der bruges ved skilning og udskylning af krustarme ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.- At rundskille, affedte, afskære, oplukke og udskylle krustarme.- At efterleve basale fødevaresikkerhedsregler i tarmafdelingen.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).