Sundere kager og desserter i køkkener

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at fremstille sundere kager og desserter, hvor traditionelle ingredienser er erstattet af næringsgivende råvarer, som matcher brugeres/kunders efterspørgsel efter et sundere og velsmagende tilbud af kager og desserter.

Kurset retter sig mod faglærte, der arbejder med tilberedning af måltider og professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At udvælge og kvalitetsvurdere egnede råvarer til produktion af indbydende, sundere og velsmagende kager og desserter.- At udvikle nye og kreative opskrifter til produktion af sundere kager og desserter målrettet konkrete brugergruppers behov og ønsker.- At erstatte udvalgte ingredienser i en eksisterende opskrift med mere næringsgivende råvarer og/eller andre sundere ingredienser.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At reducere ingredienser i en eksisterende opskrift og erstatte med næringsgivende råvarer eller andre erstatningsingredienser målrettet konkrete brugergruppers behov for et sundere tilbud af kager og desserter.- At anvende forskellige fremstillingsmetoder og planlægge produktionen af sundere kager og desserter samt udføre sensorisk bedømmelse af fremstillede produkter.- At opbevare kager og desserter efter gældende fødevarelovgivning.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op