Vegetabilsk fedt i mejeriindustrien

På baggrund af viden om og forståelse for funktionalitet og interaktioner i mælkeprodukter, tilpasning af fremstillingsteknikken ved produktion af mejeriprodukter, samt udstyr hertil vil deltageren kunne håndtere de specielle forhold, der gør sig gældende ved anvendelse af vegetabilsk fedt i mejeriindustrien.

Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere, der arbejder med fremstilling af mejeriprodukter, hvori der indgår vegetabilsk fedt.

På baggrund af viden om og forståelse for funktionalitet og interaktioner i mælkeprodukter, tilpasning af fremstillingsteknikken ved produktion af mejeriprodukter, samt udstyr hertil vil deltageren kunne håndtere de specielle forhold, der gør sig gældende ved anvendelse af vegetabilsk fedt i mejeriindustrien.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.