Ventilationsanlæg - Energioptimering

Deltageren lærer at energioptimere ventilationsanlæg. Søgeord: Energioptimering, tilbagebetalingstid, driftstid, investering, bæredygtigt anlæg

Kurset henvender sig til faglærte elektrikere og vvs-energi-uddannede med erfaring fra ventilationsbranchen.

Efter kurset kan deltageren energioptimere ventilationsanlæg. Det betyder: Deltageren beregner tilbagebetalings- og driftstid på komponenter og afklarer på den baggrund, hvornår det kan svare sig at udskifte en komponent eller et anlæg til et mere bæredygtigt alternativ. Deltageren vurderer muligheder for energioptimering af ventilationsanlæg i forbindelse med pumper, varmeflader, genvindingstyper, blandesløjfer, modstand i kanalsystem og rensning af kanalsystemer. Deltageren har kendskab til filtre, der kan bruges til energioptimering.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).

Vvs-branchens Kompetenceudviklingsfond

Vvs-branchens Kompetenceudviklingsfond yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere, der omfattet af VVS-overenskomsten eller VVS-fagets funktionæroverenskomst mellem Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og TEKNIQ Arbejdsgiverne.